GŐZÖSTÚRA.HU

A gőzöstúra klub alapítói Az előző év őszén határoztuk el magunkat, hogy a több éves tapasztalatainkat megosztjuk a vasút rajongóival , ezen belül a gőzmozdony szerelmeseivel. Megalakítottuk a baráti körünket, mely feladatául tűzte ki a mozdony találkozók látogatását, régi vasút vonalak bejárását, és nem utolsó sorban gőzmozdonyos utazások élményének átélését. természetesen nem hagyjuk ki a különleges terepasztalok megtekintését, modellvasút kiállítások meglátogatását.


Kalandozásaink többnyire Németország, Ausztria, Csehország, Lengyelország, és a Felvidék – Délvidék vonalain, a régi Magyarország területén valósulhatnak meg. Kis csapatunk önköltséges szervezésben utazik, csak a fényképezőgép, és a jókedv a kötelező.


A jelentősebb úti céljaink Nördlingen, Darmstadt, Neuenmarkt, Lipcse, Drezda, Ampflwang, Strasshof, Mariazell, Wolsztyn………


A programjainkból nem maradhatnak ki az un. Sonderzugok sem, a vonatokon utazva és a vasúti pálya melletti fotó helyeket megtalálva, már tapasztalatink szerint tudjuk a tagokat kalauzolni.
Reméljük felkeltette a vasút rajongók érdeklődését a kezdeményezésünk , szeretettel várunk mindenkit!


TELJES GŐZZEL ELŐRE!

Oldal megosztása:
FaceBook  Twitter  

Utasbiztosítás kötése

Diorámák készítése


1:35 és 1:72 méretarányban

Pintér István

spinter88@t-online.hu
+36 30 9323163

Támogatónk

NENET.HU Kft.

Tárhelyünket a NEBET.HU Kft, az Időkapu logisztikai szoftver fejlesztője biztosítja.